srpski jezik english language deutsche sprache LENGUA ESPANOLA

Bezmetalna keramička krunica

Keramicke krunice
Keramičke krunice

Savremena estetska stomatologija ne može se zamisliti bez korišćenja bezmetalnih keramičkih krunica (navlaka) u protetskoj rehabilitaciji vaših zuba. Za razliku od klasičnih metalo-keramičkih krunica koje se izrađuju od legure metala kao osnove tj. rama na koji se nanosi keramika, bezmetalne krunice ne sadrže "crni" metal kao osnovu, što doprinosi vrhunskom estetskom učinku koje ove krunice imaju. Prednosti bezmetalne keramike su: izuzetna estetika koju odlikuje apsolutna prirodnost nadoknade u smislu boje, svetlosne propustljivosti i oblika, kompjuterska preciznost izrade, olakšano čišćenje zuba i okolnog tkiva, smanjena iritacija desni izbegavanje upotrebe metala i eliminacija rizika od sledstvenog pojavljivanja metalnog ruba navlake uzrokovanim povlačenjem desni, gracilnost nadoknade i veći komfor za pacijenta... Odsustvo ,,sivog ruba" iznad krune i mogućnost postizanja utiska ,,živosti'' krune samo su neke od prednosti koje pruža bezmetalna keramika.

Pored krunica, moguće je izraditi bezmetalne mostove, pa čak i bezmetalne krunice na implantatima. Sve protetske radove izrađujemo u saradnji sa savremenom zubotehničkom laboratorijom u Beogradu, i tako obezbeđujemo garanciju kvaliteta čak i za one najzahtevnije i najkomplikovanjije slučajeve.

 

gentle touch

DENTAL CENTAR | Resavska 36/I, 11000 Beograd | Telefon: 011 / 362 50 44 | Mobilni: 064 / 173 94 79 | Email: info@dentalcentar.rs