STOMATOLOŠKA ORDINACIJA GENTLE TOUCH DENTAL CENTAR

 

 

Naše stomatološke usluge pružamo u savremenom i prijatnom ambijentu. Koristimo najnovija saznanja i poslednju reč tehnike. Veoma nam je bitna vaša udobnost prilikom tretmana jer znamo da vam je bila potrebna hrabrost i da je odlazak kod zubara uvek stresan. Uz našu pomoć savladajte strah od stomatoloških intervencija.


Stručno osoblje svojim znanjem i umećem osposobljeno je da pruži najkvalitetniju uslugu estetske stomatologije savladavajući sa lakoćom i najzahtevnije estetske probleme.

Estetska stomatologija može drastično da promeni vaš izgled i samopouzdanje.

Različiti estetski tretmani od izbeljivanja, ispravljanja zuba pa i uključivanja invazivnijih metoda kao što su fasete (veneers) i bezmetalne krune (cirkonija i litijumdisilikatne) mogu vaš osmeh dovesti do perfekcije. Od nefunkcionalnog, loše estetskog do komformnog i lepog osmeha potrebna je samo vaša čvrsta odluka.

 

Zašto se veliki broj pacijenata odlučio da pokloni poverenje našim stomatolozima?

 

Možda je razlog upravo ljubaznost i želja da svakom pacijentu omogućimo najbolji mogući tretman. Većina se pita koliko košta lep osmeh kao sa reklame. Istina je da zavisi od situacije i metode koja se primenjuje. Uvek se trudimo da pored plana terapije (pri čemu informišemo pacijenta detaljno o svemu što je neophodno uraditi) sa pacijentom napravimo i finansijski plan kako bi mu omogućili da najbolji mogući tretman bude dostupan.

Većina pacijenata se navikne veoma brzo na činjenicu da su naše intervencije bezbolne . Nove tehnologije (laser - primena lasera), nove metode,novi materijali i lep pristup sve ukupno daju pacijentu osećaj komfora.

Takodje mogućnost da pacijentu pokažemo kako njegov osmeh može izgledati na kraju terapije je nešto što pacijentima mnogo znači. Sve estetske faze prolazimo zajedno sa pacijentom od oblika,boje zuba i odabira gradivnog materijala.

Napravite sledeći korak i zakažite pregled već danas!

http://www.dentalcentar.rs/kontakt

 

 

S poštovanjem,

 

Vaši Gentle Touch stomatolozi