Svi Blog postovi

Laser

Komentari: 0

Laser


Bio laser epicX - nova tehnoloska dostignuca u stomatologiji


Savremena stomatologija u cilju rešavanja problema na mekim tkivima ,kao što je pripoj frenuluma, preoblikovanje gingive, priduženje kliničke krune...

Koji implant je najbolji?

Komentari: 2

Koji implant je najbolji?

IZBOR IMPLANTATA

IZABERITE NAJBOLJE!

Samo nekoliko implantnih sistema ima višedecenijsku naučnu studiju .

ESTETSKA STOMATOLOGIJA-PREGLED I PROCEDURA

Komentari: 0
 

Estetska stomatologija - pregled i procedura

Sve procedure vezane za estetsku rekonstrukciju osmeha „smile makeovers“ počinju pregledom i razgovorom gde utvrdjujemo šta je to što Vi želite ,a zatim koje su mogućnosti da dobijemo što lepše rezultate.Uzima se otisak koji ce nam poslužiti za izradu modela za analizu osmeha i model na kome pravimo tzv MOCK UP odnosno probni izgled zuba kako bi videli kako će na kraju Vasi zubi izgledati a da nismo ni počeli sa bušenjem.
 

 

 

ŠTA ZAISTA STOMATOLOZI MISLE O SVOJIM PACIJENTIMA

Komentari: 1

ŠTA ZAISTA STOMATOLOZI MISLE O SVOJIM PACIJENTIMA

7 Top secrets

Šta stomatolozi zaista misle?
Pitali smo naše kolega šta zaista misle o svojim pacijentima.Ono što smo čuli iz njihovih usta promeniće odnos prema vašim.KOMPOZITNE ILI KERAMIČKE FASETE

Komentari: 0

KOMPOZITNE ILI KERAMIČKE FASETE

 

Fasete predstavljaju tanak sloj materijala (keramike ili komozita) koji prekriva vidljive površine zuba dajući  lepši oblik i boju a svakako doprinosi sveukupnom  izgledu.

Mogu biti izradjene od komozita ili keramike. Kada  se lepo urade obe  vrste faseta vam mogu dati lep osmeh ali ipak razlika postoji. Kako da znate koja vrsta faseta je vama potrebna?