Tehnologija u stomatologiji koju koristimo

Intraoralna stomatološka kamera (MOŽETE DA VIDITE ISTO ŠTO I MI):

 

intraoralna kamera - stomatoloska ordinacija gentle touch

Mala kamera koju stomatolog koristi pri pregledu kako bi Vam što bolje predočio Vaše stanje u usnoj duplji.

Kamera omogućuje pacijentu da se informiše kakvo je njegovo stanje u usnoj duplji kao i da bude aktivni učesnik u stomatološkoj proceduri.Stomatologu pomaže uvećavajući objekte na ekranu pri pregledu ili intervenciji.

 

Digitalni prikaz

 

Omogućava stomatologu da Vam pokaže rezultate,odnosno stanje pre intervencije i posle.

digitalni apex lokator snimanje zuba

 

Apex Locator

 

Reč je o aparatu koji koristimo pri endodontskom lečenju zuba (lečenje kanala korena zuba).Omogućava nam precizno merenje dužine kanala kako bi bili pravilno obradjeni i na kraju definitivno napunjeni.Time se sprečava mogućnost prebacivanja materijala van kanala i eventualne komplikacije koje mogu nastati.

 

Digitalni rendgen snimanja zuba


Sa neznatnom dozom zračenja omogućava snimanje zuba i momentalni prikaz na ekranu izvrsnog kvaliteta.Takođe skraćuje i period od snimanja do dobijanja slike.

 

rengen za snimanje zuba

Materijali u stomatologiji koje koristimo

 

U našoj ordinaciji koriste se materijali renomiranih svetskih proizvođača poslednje generacije.

www.coltene.com, www.kometusa.com, www.gcamerica.com

 

Pratimo trendove na tržištu i uz kvalitetne materijale i kontinuiranu edukaciju kroz koju se naši stomatolozi redovno usavršavaju,osposobljeni smo da Vam pružimo najkvalitetniju stomatološku uslugu.

 

Remineralizacija zubnog tkiva


U okviru preventivnog programa nudimo uslugu remineralizacije zubnog tkiva.Belo-kredaste mrlje na zubu u zavisnosti od stepena izraženosti možemo da ublažimo ili potpuno uklonimo


Takođe se ovaj tretman preporučuje kod osoba koje su izbeljivali zube,nosili ortodontske aparate, kao i kod onih sa većim stepenom rizika od karijesa.