Naš tim stomatologa

             

stomatolog

DR MARINA JANIĆ

SPECIJALISTA STOMATOLOŠKE PROTETIKE

Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2007. godine. Nakon osnovnih studija 2012 upisala specijalisticke studije iz stomatoloske protetike. Član je Srpskog lekarskog drustva i Stomatološke komore Srbije. Svoje znanje u vidu kontinuirane edukacije usavršavala je u vodećim svetskim i domaćim edukativnim centrima .

 

Training course for the ICX Templant Dental Implant System Advanced lasers training course Biolase (Beograd), Impression taking for implant restorations BIOHORISONS International symposium of dental esthetic .Takodje je učestvovala na medjunarodnom Congress of the BaSS u Banja Luka kao prezenter  2016 i 2017 u Solunu

.
Up-date in aesthetic kao i mnogobrojni regionalni kongresi doprineli su da znanje, talenat, umeće i ljubav prema profesiji daju kao krajnji rezultat izuzetne estetske i funkcionalne rezultate pacijentima. Rukovodi se izrekom “Small details have a big impact” pa pri donošenju plana vezanih za estetsku rekonstrukciju poštuje I primenjuje minimalno invazivne principe.


Mnogobrojni zadovoljni pacijenti svakodnevno potvrdjuju da njeno nastojanje da prati trendove u modernoj stomatologiji I radi na stalnom usavršavanju daju najbolji moguci rezultat kome svi profesionalno težimo a to je lep I zdrav osmeh

Dr Marija Ranković

stomatolog

DR MARIJA RANKOVIĆ

Diplomirala na stomatološkom fakultetu u Beogradu. Posle diplomiranja završen staž i položen stručni ispit. Član je stomatološke komore.

 

Dalje usavršavanje nastavlja na domaćim i međunarodnim kongresima iz oblasti konzervativne, preventivne i profilaktičke stomatologije, kao i iz parodontologije.

 

Svoj rad, profesionalni odnos, etičko ponašanje i savestan odnos prema pacijentima nastavila je u privatnoj praksi. Pre svega, bitna joj je funkcionalnost zuba i potpornog aparata, ali neizostavan deo je i estetika zuba.Takođe, poseduje sertifikat za mezoterapiju lica i tela, kao i sertifikat za rad sa hemijskim pilinzima. Bila je predavač anti-aging medicine iz oblasti hemijskih pilinga - Crowne Plaza 2016. godine.

Nataša Kljajčin

ass. NATAŠA KLJAJČIN

Zubotehničku školu smer stomatološka sestra tehničar diplomirala je u Beogradu.

Njeno znanje pretočeno sada već u dugogodišnje iskustvo i praksu nam je neprocenjivo pri savladavanju svakodnevnih izazova. Koliko je nama velika pomoć i podrška toliko svakako i pacijentima koji se uz nju osećaju sigurnije i hrabrije.